Grupul de business românesc, cu sediul și fabricile în Galați, a fost prezent în perioada 15 Octombrie - 19 Octombrie la expoziția emblematică din domeniul alimentar, de la Paris, acolo unde a discutat cu parteneri din întreaga lume despre extinderea relațiilor de afaceri. SIAL PARIS este unul din cele mai mari târguri din domeniul alimentar din întreaga lume.

SIAL PARIS este unul din cele mai mari târguri din domeniul alimentar din întreaga lume.

Expoziția din acest an a înregistrat cu siguranță un adevărat succes pentru cei 265.000 de participanți cu cei peste 7000 de expozanți , peste 127 de țări reprezentate dintre care 90% sunt internaționale, peste 400 000 de produse expuse și care s-au regăsit în atenția tuturor. Având în vedere aceste cifre de anvergură, putem spune că SIAL PARIS a fost o adevărată oportunitate de afaceri, inspirație și inovare pentru toate companiile participante.

Târgul emblematic SIAL PARIS a fost la înălțimea oricărei așteptări, remarcându-se pentru miile de produse innovative din domeniul alimentar dar și pentru că în cadrul acestuia, sunt discutate invenții, tranziții, reinventări și viziuni pentru a descifra cele mai recente evoluții și tendințe de consum din industria alimentară globală.

 
 
 

 

SUS
Utilizăm fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website-ul nostru, în conformitate cu Politica de confidentialitate . Detalii